Allt och lite till med experter på BIM

BIM, eller Building Information Modelling som det står för, är precis det ni behöver när ni ska bygga nytt, eller renovera. Mer planering sparar pengar.

Vad är det ni ska bygga? Har ni funderat på att använda er av BIM? Det är precis det ni behöver. Att planera mera, att vara mer utförlig och att vara förutseende sparar alltid pengar i längden. Det gör också att ni slipper en massa stress och kan istället glädjas över vilket otroligt bra bygge ni har fått, med hjälp av en konsult inom BIM.

Med BIM-koordinering så kan ni få fram en mängd användbar information, som hur kostnadseffektiv er byggnad är, och hur funktionell byggnaden kommer att vara. Ibland ser det bra ut på ritningarna, men när man går igenom detaljerna så upptäcker man små egenheter här och där som behöver åtgärdas.

Konsult i BIM ger ett tredje par ögon

Det är inte så lätt som det låter. När man har pysslat med ritningar, planering och projektering under många år så är det lätt att man fastnar i samma cirkel som alltid. Då är det otroligt skönt att få in ett nytt par ögon som går igenom alla planer. Det gör att ni kan få ett nytt fräscht sätt att se på saken, och kanske en lösning ni inte tänkt er.

Många gånger så kan ni förbättra er byggnation på många sätt, bara genom att använda er av en konsult inom BIM. Rådgivning och analyser kan leda till att ni upptäcker att ni skulle kunna göra något på ett mer kostnadseffektivt sätt. Det kan spara er tiotusentals kronor att upptäcka sådant innan ni börjar bygga.

5 Oct 2023