Är du i behov av en erfaren målare på Södermalm?

Behöver dina väggar få lite kärlek? Hur länge sen är det sist väggarna fick ny färg eller tapet på sig? En bra målad vägg håller länge, men trots det kan det bli slitet i färgen eller tapeten.

Börjar det se för tråkigt ut i ert hem? Inte ens den vackra tavlan lyckas dölja den spruckna färgen. Då är det verkligen på tiden att måla om. Tiden kan förstås vara knapp till att göra arbetet. Men med hjälp från en proffsig målerifirma behöver du inte vara på plats medan de sköter din målning. Har du inte bestämt dig än om du vill ha ny färg eller vill ha upp en tapet? Det finns massa olika mönster när man väljer tapet, även detta kan en erfaren målare på Södermalm hjälpa till med att sätta upp. Kolla vad som passar dig och vad du vill ha.

Tar det lång tid?

När man ska göra en ommålning får man räkna med någon dag, eftersom man måste ha minst två lager. Sen beror det även på vilka förutsättningar man har sedan innan. Hur mycket förarbete krävs? Är det tapet behöver man dra av de delar som lossnat för att få ett bra resultat, och färg som spruckit behöver slipas bort. Vad du ska ha för färg spelar också roll, det kan behövas grundmålas först. Sen givetvis den viktigaste faktorn som spelar in, hur stort rummet är. Det kanske är mycket lister som ska täckas för, och där kan vara många hörn.

25 Feb 2021