Att bli med markis

Går du möjligtvis i markistankar? Då är du inte ensam. Många har precis samma drömmar som du. Säkerligen även samma funderingar. Vilka ska man välja? Vad kostar det? Vad ska man tänka på?

Att skaffa markiser är det många som vill. Det är inte så konstigt. Med markiser blir du friare. Du kan ju själv välja om du vill njuta av solens strålar eller få lite mer skugga. Du kan även välja lite mer avskildhet när du känner för det. På uteplatsen kan en stor terassmarkis hjälpa till att skapa ett rum utomhus. När du känner för att inte ha markis är det bara att veva in. För att sedan veva ut igen. Precis när du känner för det. Frihet!

Tänk igenom

Men vad ska man tänka på när man skaffar markiser? Första punkten att fundera igenom är såklart var någonstans du vill ha markiser. Bara på ett ställe eller flera? Vid fönster eller uteplats? Ska du ha en stor eller bara en liten? Självklart kommer storleken att påverka priset.

En annan sak som påverkar priset är om de vevas för hand eller är motordrivna. Prisskillnaden kan vara stor. Från knappa 2000 ungefär, till kanske dryga 20 000. Förutom pris bör du tänka igenom utseendet. Ett plus är om de matchar huset, såklart. Men tänk på att de även ska se snygga ut inifrån, när man tittar ut. Då ska de också matcha, eller åtminstone smälta in i miljön. Det bästa du kan göra är att kontakta en markisfirma och be om råd. Lycka till! Läs mer om markiser på denna webbsida: markiserlidingö.se

21 Apr 2021