Det golv du alltid velat ha

Har du trägolv? Då är det bara att gratulera. Ett trägolv är en veritabel skatt och håller länge. Har golvet blivit slitet och fult? Då kan det slipas. Slipning gör att golvet ser nytt ut igen.

Ett trägolv kan se ut på många sätt. Om du bor i ett äldre hus kan du vara ganska säker på att åtminstone några av golven är av gediget trä. Plankgolv och parkettgolv är de två vanligaste varianterna av trägolv i äldre hus. I vissa fall finns även laminatgolv med ett rejält skikt av trä. Naturligtvis slits alla golv med tiden och trägolv är förstås inget undantag. Det kan lossna flisor och det kan bli hack och skador. I vissa fall kan det även ha blivit fläckar som inte går bort. Allt detta gör att golven börjar se tråkiga ut. Vad kan man göra åt det?

Golvslipning ger resultat

Om du har ett trägolv som är minst 4 mm tjockt kan du slipa ditt golv och faktiskt få ett golv som ser helt nytt ut. Du slipper slösa resurser och sparar träd samtidigt som ditt golv blir riktigt vackert igen. En golvslipning i Huddinge går snabbt och effektivt. Golvfirman du kontaktar har alla redskap och maskiner som behövs för jobbet. Du behöver bara plocka undan möblerna. Golvet slipas på några timmar och sedan ska det ytbehandlas efter din smak. Golv kan få en helt annan karaktär beroende på vilken ytbehandling du väljer. När du ändå plockat ut möblerna kan du passa på att sätta på möbeltassar på allt.

2 Dec 2020