En vacker dag med disken

Älskar du att jobba i ditt kök eller suckar du varje gång du sätter din fot i rummet. Är det i toppskick eller längtar du tills den dag det får ett större ansiktslyft? Är det dags nu kanske?

Om du inte trivs i det kök du har i din bostad så är det dags att göra något åt det. Är det så att du inte trivs så känner du inte lust och inspiration till att jobba i köket. Köket är ju på något vis hemmets hjärta. Här lagar du den livgivande maten. När du lagar mat med glädje och kärlek så känns det i smakerna. På motsvarande sätt känns det i maten om du inte trivs i ditt kök. Unna dig därför en köksrenovering och låt inspirationen och glädjen flöda. Gör dig själv en stor tjänst och höj samtidigt värdet på hela bostaden.

Vad drömmer du om?

Vilken typ av kök drömmer du om? Ska det vara rockigt svart med gnistrande kristallkrona och levande ljus? Eller ska det hellre vara skandinaviskt enkelt, avskalat med lugna toner och borstade stålhandtag? När du behöver inspiration till en köksrenovering ska du dels besöka företagens utställningskök, men surfa även in på pinterest och instagram eller liknande och sök fram de bilder som talar till dig. När du samlat på dig ett gäng bilder kan du söka gemensamma nämnare. Vad är det du gillar? Vad av det vill du föra in i din köksdesign? Tänk på helheten, hur matchar golvet med skåpdörrar och handtag. Vilken typ av vitvaror älskar du?

Anlita en professionell firma

När du ska anlita en firma till att utföra din köksrenovering i Stockholm vill du hitta den bästa för just dig. De ska jobba på dina villkor och ni bör ha bra personkemi så allt flyter på smidigt och enkelt. Först och främst kollar du referenser och sedan tar du en träff med ett par olika firmor så du kan känna in samt be dem om offerter som du kan jämföra. Vad känns viktigt för dig? Kan de utföra renoveringen då du önskar rent tidsmässigt? Vilket pris landar de på? Har de bra inköpsrabatter på kakel och klinker som du kan få ta del av? Har de bra leverantörer vars sortiment innehåller den stil du önskar och vill ha? När du väl satsar på att renovera ditt kök ska du gå hela vägen, och få med allt du önskar dig. Snåla inte! Det är en investering.

21 Aug 2020