Ett badrum för avkoppling

Minimalistiskt eller överbelamrat badrum, vilken typ är du? Har du nog med förvaringsmöjligheter, missar du tvättkorgen eller var finns problemet? Fixa till badrummet så det blir bra.

Ett badrum är din egen lilla oas i hemmet. Kan du koppla av och njuta av ett skönt bad, av en strilande och fräsch dusch eller får du ångest? Om du har kaos i ditt badrum beror det troligtvis på att dina förvaringsmöjligheter inte lever upp till dina behov. Alternativt att du har för många saker.

Att rensa ett utrymme kan kännas jobbigt innan du kommer igång, men otroligt skönt när du är klar. Att rensa i röran sägs frigöra nya energier och således få fart på ditt liv. Och handen på hjärtat, visst skulle du vilja njuta och kunna koppla av i ditt badrum?

Inred ditt badrum efter dig

När du inreder ett rum i ditt hem ska du utgå från vad du tycker om och mår bra av, inte vad som är snyggt i ett magasin eller vad som imponerar på vännerna. Om vi utgår från tanken på avkoppling, vad är det för dig? Det kan vara ett långt skönt bad med härliga dofter. Kan du skapa det i ditt befintliga badrum?

Det kan behövas en större renovering av ditt badrum eller så räcker det med att du tänker om på inredningen och kaoset. Börja med att tömma rummet helt. Hur ser rummet ut nu? Hur skulle du vilja att det ser ut? Vad tycker du är vackert? Välj din badrumsinredning med omsorg. Läs mer om badrum på denna sida: badrumstockholm.biz

8 Jan 2021