Ett industrigolv till butiken i Stockholm

Driver du någon form av butik i Stockholm? Eller har du kanske ett lager eller ett magasin? Då har du nog märkt att golvet slits något oerhört. Om du inte har ett bra industrigolv, förstås.

Ett golv som utsätts för mycket, måste också kunna tåla mycket. Det säger sig självt. Butiker, magasin och lagerlokaler är alla goda exempel på platser med mycket slitage. Antingen på grund av att mycket folk rör sig där eller att många tunga saker flyttas omkring. I en butik brukar det framförallt handla om att många människor rör sig där. Den mängden sliter. Och i en butik brukar man sällan gå omkring i strumplästen. Hårda sulor och klackar bidrar till slitaget. Därför passar ett industrigolv bra i en butik. Särskilt i en butik i Stockholm där människorna är betydligt fler än andra städer i landet.

Ett industrigolv ska klara alla sorters törnar

Förutom i alla butiker i Stockholm, är industrigolv även ett lämpligt val i olika former av lagerlokaler, magasin och såklart rena industrier. Där ska ofta tunga saker hanteras och golven får sina stötar och törnar. Det kan dessutom vara så att en del fordon och gaffeltruckar kör omkring där. Allt detta fordrar ett golv som tål ett riktigt tuff och hårt klimat.

Är du den som ska se till att golvet håller? Surfa ut på nätet genast och googla på industrigolv i Stockholm. Då får du upp flera alternativ att välja bland. När nya golvet är installerat kan du, och lokalen, pusta ut!

16 Jan 2022