Fönsterrenovering för klassiska hus Stockholm

I Stockholm finns många vackra hus som byggts när det inte gick att isolera lika bra som nu. Med rätt fönsterrenovering kan de komma upp i modern standard.

Hus behöver inte vara så gamla för att fönstren ska ha sämre isolerande förmåga. Kraven på att byggnader ska vara välisolerade har höjts kraftigt som följd av en ökad miljömedvetenhet. Buller från omgivningen har också ökat vilket gjort att vi vill ha bättre isolerade fönster.

Att byta ut alla fönster i en byggnad är inte bara en stor investering. Det innebär också att husets karaktär förändras. Även om det går att beställa måttanpassade fönster blir intrycket ett helt annat. Att istället välja fönsterrenovering gör att huset behåller sin ursprungliga fasad. Fönstren får rätt standard och det ser fräscht och välvårdat ut.

Fönsterrenovering är ett miljövänligt och resursbesparande sätt att ta hand om en fastighet

Med modern teknik och rätt utrustning kan en kunnig entreprenör renovera fönster på plats i Stockholm. Det enda du behöver göra för att få dina fönster i toppform är att ta kontakt genom ett formulär på nätet eller att ringa. Du får ett kostnadsfritt besök med förslag om vilka åtgärder som behövs och vad det kommer att kosta.

När man utför fönsterrenovering ser man över fönstrens olika delar. Ibland behöver man byta ut glas, kitta om, måla eller spröjsa om. Målet är att skapa fönster som är täta, vackra och passar in i husets karaktär. Äldre fönster med träram går att renovera, liksom modernare fönster med PVC eller aluminium.

4 Jul 2023