Fräscha upp torpet med lite färg

Färg kan få allt gammalt att se nytt ut igen. Det gäller även den lilla stugan vid vattnet. Ny färg ger den en fräsch charm, sån där charm man vill att en stuga ska ha. Dags för projekt målning?

Med lite färg får hemmet en helt ny lyster. Har man en liten stuga eller ett torp och vill fräscha upp det är ju färgen nästan obligatorisk. Man behöver inte ha tid för projektet själv. Med hjälp av målare i Sundbyberg eller den stad det gäller kan ni få det målat och fint.

De som arbetar som målare är utbildade och ordentligt tränade på att måla. De vet vad som krävs innan de målar och har även stor koll på olika material och vilken färg som passar var. Det finns hur många olika märken som helst av färger, man kan hitta i budget-prisklasser men även dyrare.

Inget är för litet eller stort

Målare tar sig an alla jobb, inget jobb är för stort för dem. De planerar tillsammans med er. Många gånger är de väldigt tillmötesgående och skulle det behöva bli klart snabbare går det säkert att lösa genom att ta in extra personal.

Ska man anlita en målare bör man vara ute i god tid för att få det klart tills då man önskar. Oavsett om ni kan få en snabb tid eller inte tar själva målningen mellan 15-30 timmar. Detta är beroende på hur stor ytan är samt hur många gånger den behöver strykas.

20 Jan 2021