Källarrenovering för dig i Stockholm

Bostadsytan är dyr och ska utnyttjas maximalt, tycker många när de beställer källarrenovering i Stockholm. Varför bara ha källaren som skräpförråd? Du kan göra den hur mysig som helst.

Har du gått och tittat på en tråkig källarlokal i alla år där cyklar står och trängs med gamla skidor på ett grått och trist betonggolv? Då har du inte insett vilket potentiellt utrymme för trevliga aktiviteter du har där. Det går att isolera mot fukt, och med spotlights och en rejäl källarrenovering i Stockholm får du ett helt nytt rum. På internet kan man se olika färdiga resultat, och du kommer att bli häpen över vad du kan få.

Hemmabio, kontor eller tonårsrum

Frågan är om du ska husera där själv eller låta en tonåring bo där, för det finns en hel mängd olika alternativ till inredning. Först och främst kan du ha källaren som hemmabiosalong eller inreda ett exklusivt kontor där. Om någon ska bo där, kan du installera ett pentry och ett duschutrymme, och då blir det en hel liten lya. Med fräscha väggar, nytt golv och ny belysning går källaren inte att känna igen.

Anlita en bra renoveringsfirma som tar ansvar för entreprenaden, så får du allt utfört med bara en enda kontaktperson och slipper ringa runt till alla hantverkare. Dränering är en sak du bör kolla upp, men det kan vara så enkelt som att isolera med en speciell matta för källarväggar. Sedan kan du i princip titta i färgkataloger och tapetkartor och välja det du önskar. Läs mer om källarrenovering på denna sida: källarrenoveringstockholm.se

11 Feb 2022