Lackera om köksluckorna i Stockholm

Drömmer ni om ett nytt fräscht kök men har inte riktigt ekonomin för det? Genom att byta beslag och lackera om köksluckorna kan man ge köket nytt liv, samtidigt som man gör gott för miljön.

Många gånger tröttnar vi på ett kök innan det egentligen är utslitet. Att då i stället lackera om luckorna, byta beslag och bänkskiva kan vara det lyft som behövs. Dessutom kan man få köksluckor i precis vilken färg man vill, och skulle man tröttna är det bara att lackera om dem igen. Ibland kan man också behöva måla om socklar och andra trädetaljer i köket för att de ska harmoniera med de nylackerade köksluckorna. Därför kan det vara bra att föreställa sig en helhet och kanske välja en färg som även passar ihop med bänkskiva, väggfärg och annat, om man nu inte tänker att måla eller byta ut dem.

Sprutmåla på plats

Ska man lackera om köksluckorna ska man vända sig till ett professionellt företag som sysslar med lackering i Stockholm. Då får man perfekt lackerade luckor och dörrar, reparerade, släta och utan ojämnheter, och med lång garanti på arbetet. Enklast är att lämna in luckorna men man kan även få hela köket sprutmålat på plats, något som kan vara bra om även socklar och sidostycken behöver lackeras. Det går också att sprutmåla skåp och lådor inuti, något som verkligen kan fräsch upp ett kök. Det kan vara bra att också jämföra priser mellan olika lackeringsfirmor även om man kan använda sig av rot-avdraget på själva arbetskostnaden.

18 Mar 2021