Målare i Solna ställer sig troligen tveksamma till graffiti

Graffiti har under de senare årtiondena blivit en accepterad form inom konstvärlden. Men att be en målare i Solna om att få graffitimotiv hemma kan bli svårt.

Graffiti har för det mesta betraktats som skadegörelse och klotter. Så när man anlitar en målare i Solna är det knappast för att be denne måla lite graffiti, utan snarare för att måla över den. Graffiti är ofta kopplat till kriminella gäng och ett sätt att markera deras revir. Men de senaste årtiondena har graffiti utvecklats till en accepterad konstform.

Trots den acceptans graffiti fått inom konstvärlden så är det nog fortfarande inget man kan kontakta sin lokale målare för att be om. Det är dock inte helt ovanligt att det efterfrågas och att duktiga graffitimålare anlitas för att måla en vägg eller ett plank för de som verkligen uppskattar denna form av måleri.

Målare i Solna kan så mycket annat

Även om målare i Solna nog skulle kunna hjälpa dig med graffitimotiv på dina väggar är de så mycket bättre på annat. En professionell målare kan till exempel erbjuda följande tjänster:

  • Målning av ditt hem, med rådgivning och färgprovning
  • Målning av fasad och ytterväggar – med god kunskap om rätt färger och färgval
  • Målning av trapphus – med kunskap om hållbarhet och färgval för offentliga utrymmen
  • Renovering av kök och badrum – samt egen eller kopplad kompetens inom VVS

När du hittat några alternativ på målare som tilltalar dig är det dags att skicka ut offerter för att jämföra priser.

7 May 2022