Massagolv i Göteborg är starka

När man behöver nytt golv i en industrilokal, ett lager, ett storkök eller liknande så är ett fogfritt massagolv i Göteborg det bästa alternativet eftersom det är lättskött och hållbart.

Ett fogfritt massagolv har många fördelar. Det är lätt att hålla rent eftersom där aldrig hamnar smuts och damm i några springor eller sprickor. Dessutom är det väldigt tåligt. Man kan välja lite olika varianter av golvmassa och anpassa det efter vad man arbetar med för produkter.

Det finns golv som är extra motståndskraftiga mot frätande kemikalier till exempel. Så kan man också beställa golv med en extra sträv yta eller effektivt halkskydd, men alla massagolv är tåliga mot syror och olja. De klarar dessutom tung belastning och hårda stötar.

Eftersom golven är lätta att rengöra så passar de också bra i miljöer som har höga hygienkrav. Vårdcentraler och storkök får bra golv som är behagliga att gå på om man väljer golvmassa. De går dessutom att färga in i olika nyanser eller göra så att de glittrar lite.

Ett fogfritt massagolv går lätt att lägga in och det håller i många år

När man lägger golvmassa så är det viktigt att man gör ett bra arbete med underlaget först. Ojämnheter och sprickor tas bort och sedan häller man på golvmassan som får stelna. Det blir inga fogar eller sprickor.

Det bästa man kan göra är att kontakta ett företag som lägger massagolv och be dem komma för att titta på lokalerna. Sedan kan de avgöra vad man ska välja och lämna en offert.

13 Jan 2022