När fasadmålningen blir helt fel

När vädret blir fint och kvällarna blir längre är det som gjort för att måla huset. Ett sätt att verkligen kombinera nytta med nöje. Lite faluröd, en pensel och en stege är allt man behöver.

Det är inte riktigt så det ser ut i verkligheten. Visst kan det vara trivsamt att måla huset. Ska dessutom resultatet bli bästa tänkbara är det viktigt att läsa på.

Sune ska måla om sitt nya hus och känner att det skulle vara kul med något nytt och annorlunda. Han bestämmer sig för att hans hus ska sticka ut och bestämmer sig för turkos. En färg som han aldrig sett på en fasad förr. Förhoppningsvis kommer målerifirman han köper färg av att sätta upp ett varnande finger, för annars kan det bli besvärligt för Sune om han måste göra om hela jobbet.

Rätt och riktigt med målerifirma

Anledningen är att det i vissa områden finns regler för vilka färger som får användas på fasaden. Så när man önskar en helt ny färg är det bra att kontakta kommunen först och höra sig för om vilka regler som gäller. I vissa fall måste grannarna godkänna färgvalet innan man sätter igång.

När Sune istället väljer att hyra in en målare att göra jobbet behöver han inte oroa sig för felaktiga färgval. De vet vilka färger som kan användas på orten och i olika områden. Han kan sedan lugnt luta sig tillbaka och överlåta allt till entreprenören, som med enkelhet och god kunskap tar sig an både färgval och målarjobb. Läs mer om målning på denna hemsida: målerifirmastockholm.nu

16 Mar 2021