Nya lokaler till kontoret

Ditt nya kontor står snart klart och du kunde inte vara mer förväntansfull. Det är lite småsaker kvar att göra men sedan är det helt färdigt. Då har du äntligen ett eget kontor att sitta på.

Det nya kontoret är snart färdigt och du kan knappt bärga dig tills allting är klart och på sin plats. Du har länge haft en dröm om att starta eget och i allt för många år har du arbetat hemifrån i gästrummet. Men nu är det alltså snart dags. Du kommer att få sitta och arbeta på ditt alldeles egna kontor, utan ungar som vill dig något hela tiden. Du har inte hyrt in dig på ett kontor utan du har köpt en del av en byggnad. Där kommer du ha plats med både kontor och en liten övernattningslägenhet för när det blir sena kvällar på jobbet. Allting börjar äntligen falla på plats för dig.

Brandsäkra ditt kontor

Det finns som sagt en del saker kvar som behöver göras och åtgärdas innan du kan flytta in i ditt nya kontor. Du har hyrt in hjälp som kommer och gör allting åt dig och nu undrar de om du vill ha lokalerna brandisolerade. Du är inte helt säker på vad det är men efter lite information så har du koll på vad det innebär. Brandisolering hejdar eldens framfart vid brand och gör det lättare att ta sig ut och svårare för elden att sprida sig. Du bestämmer dig för att du vill ha hjälp med brandisolering till dina lokaler.

6 Jun 2021