Så får man råd med det lyxiga badkaret

Ett fräscht och vackert badrum är det många som drömmer om. Ska man renovera badrummet kan det därför vara värt att satsa lite extra på vissa saker men framförallt vara noga med planeringen.

Ett badrum ska man helst inte renovera själv då det är viktigt att tätskiktet blir rätt så att fuktskador inte uppstår. Men det finns mycket annat man kan göra som att planera och bestämma design på inredningen. Då badrumsinredning finns i många olika prisklasser kan det vara bra att redan från början sätta en budget. Men badrummet ska ändå bli vad man har tänkt sig och fastnar man för ett lyxigt badkar i en lite högre prisklass kan man, för att kompensera, välja ett enklare och billigare kakel.

Planeringen av badrummet är viktig

Planeringen av badrummet är viktig och att rita en enkel skiss över rummet och även rita in det som ska finnas där brukar underlätta, också i kommunikationen med byggfirman. Kanske vill man byta plats på något eller kanske även få in förvaring eller en tvättmaskin? Det är inte ofta man renoverar ett badrum och därför ska man tänka till lite extra på hur man vill ha det och i vilken stil. Tycker man det är svårt att rita ett badrum och välja material finns det även vissa byggfirmor som kan hjälp till med detta. De erbjuder totalentreprenad och har både inredningsarkitekter, snickare, VVS-tekniker, målare, elektriker och plattsättare inom sitt företag. Då slipper man anlita flera olika hantverkare och får allt samlat på en faktura. Läs mer om badrum på denna sida: https://www.badrumsrenoveringnacka.se/

2 Jan 2021