Sälja lastpall och tjäna pengar

Istället för att låta lastpallarna stå och ta plats kan du faktiskt tjäna pengar på dem. Att sälja lastpall är dessutom enkelt. Du behöver bara mejla och berätta hur många du har så hämtar de.

Om du bara får varor på lastpall ibland är det lätt att pallarna bara ställs undan i väntan på att köras till tippen vid tillfälle. Men många lastpallar har ett värde som du kan ta tillvara på. Det är som att panta burkar med fördelen att här hämtas de upp.

Företag som ägnar sig åt att sälja och köpa lastpall har verksamhet över hela landet och har genom sitt samarbete med ledande transportfirmor möjlighet att hämta upp. De köper in kvalitativa och godkända lastpallar och pallkragar av olika slag.

Du behöver inte sortera när du ska sälja lastpall

Nya pallar och pallkragar av trä blir dyrare i samma takt som träpriserna stiger vilket gör att efterfrågan på återanvända, kontrollerade lastpallar stiger. Det är därför bra att haka på nu och sälja de lastpallar som du har stående.

Du behöver inte tänka på om din lastpall är godkänd eller i tillräckligt gott skick för att kunna återanvändas. Företaget som hämtar upp tar med det du har och sorterar sedan. När man ser hur mycket lastpall som går att återanvända får du beloppet insatt på ditt konto.

Fördelen med att sälja lastpall är att du kommer att tjäna pengar och samtidigt bli av med skrymmande lastpall. All återanvändning är dessutom bra för miljön genom att man sparar in på naturresurser.

25 Feb 2022