Snickare i Nyköping fixar den utlovade trädkojan till barnen

Tummen mitt i handen och lovat barnen lite för mycket? En bra snickare i Nyköping har en hållfast och spännande trädkoja på plats lagom till sommarlovet.

Ibland lovar man mer än vad man kan hålla. Särskilt när barnen är inblandade. Då är det lätt att man av ren välvilja målar upp en bild av något som man sedan inte riktigt kan leverera. Och vad gör man då? Gör man barnen besvikna? Självklart inte. Man hyr in ett proffs.

Det gäller särskilt om man till exempel råkat utlova en rejäl trädkoja i trädgården till nästa sommar. Att inte ge barnen någon koja alls när de blivit lovade är som sagt inte något alternativ. Inte heller är det ett alternativ att själv försöka snickra ihop en koja som inte håller måttet. Särskilt inte i ett träd, där fallhöjden är stor om golvet skulle braka ihop.

Snickare har kojan på plats på nolltid

En snickare i Nyköping rycker gärna ut till undsättning av föräldrar som lovat lite för mycket. Det händer nog inte alltför ofta att en snickares uppdrag gäller just en trädkoja, och det kan föra med sig lite extra inspiration och snickarglädje. Summa summarum kan barnen till slut ha en ännu finare trädkoja än de föreställt sig.

Att bygga en trädkoja är heller inget stort projekt för någon som är snickare till yrket. Man kan räkna med att materialåtgången inte heller är särskilt omfattande. Priset kommer med andra ord bli blygsamt jämfört med “riktiga” snickeriprojekt i vuxenformat. Och barnens glädje kommer med all sannolikhet kännas ovärderlig.

Hitta din snickare här: snickarenyköping.nu

20 May 2023