Specialtillverkade smidesräcken

I trapphus, på balkonger och andra höga ställen där det finns risk för att falla behövs det skyddande smidesräcken i stål och det kan man beställa med anpassade mått och få dem levererade.

Moderna byggnader har ofta öppna lösningar med mycket glas och balkonger och det innebär att man också måste ha skyddande räcken. För att det ska bli snyggt så är specialdesignade smidesräcken en vacker och funktionell lösning.

Företag som arbetar med olika sorters stålkonstruktioner tillverkar därför anpassade smidesräcken som passar att ha både utomhus och inomhus. Stål är ett väldigt bra material för ändamålet eftersom det tål alla sorters väderlek och det är lätt att forma. Stål är heller inte så tungt vilket är en fördel både när det ska monteras och när det ska transporteras.

Smidesräcken som tillverkas i Sverige kan hålla leveranstider och är av högsta kvalitet

De smidesräcken man kan beställa fyller alla Boverkets krav på säkerhet och fallskydd. Produkterna är stabila och tillverkade i välutrustade moderna verkstäder. Den personal som arbetar med smidesräcken är utbildad och följer alla de säkerhetsföreskrifter för arbete på hög höjd, med heta material och med svetsning.

När produkterna man beställt är klara levereras det till byggplatsen. Företaget monterar alla smidesräcken eller balkongskydd på den plats där de ska sitta. Stål är ett material som håller sig vackert och är lättskött. Man kan därför beställa smidesräcken för trappor och gångar utomhus som fyller alla de krav som ställs där.

Tillverkningen i Sverige gör att man kan hålla leveranstider och tillverka produkter i både stor och liten skala.

20 Jan 2022