Takläggare med erfarenhet i Haninge

När det är dags att lägga om taket är det skönt att få hjälp av kunniga takläggare från Haninge. De kan hjälpa till med val av tak. De vet också att det krävs mer än att bara fixa det som syns på ytan.

Huset har renoverats från grunden, nu var det bara det sista kvar. Taket. Andreas som gjort mycket av renoveringen själv kände dock att takläggning inte var riktigt hans grej. Inte det att han inte skulle klara det. Men han gillade inte höga höjder. Något han inte berättade för andra utan bara påpekade att det var säkrast att hyra in proffs så att det inte blev fel någonstans.

Sagt och gjort. Takläggare i Haninge hyrdes in och kom för att inspektera huset och se vilken typ av tak husägarna ville ha.

Haninges takläggare lägger inte bara tak

Anledningen till att Andreas hyrde in takläggarna var att de gjorde så mycket mer än lägga taket. Förutom taket skulle de gå igenom vindskivorna så att de är intakta, se över takavvattning och även alla plåtdetaljer. Innan Andreas kontaktat takläggarna hade han inte en aning om att det var så mycket att tänka på.

Förutom det skulle de se till taksäkerheten. Viktigt att taket är halksäkert och att säkerhetsdetaljer fungerar perfekt. Taket måste klara tyngden av en normalstor vuxen. Flera andra regler finns för att göra arbetet där uppe så tryggt som möjligt.

Andreas var glad att han skulle få hjälp av dessa proffs. Då visste han att det skulle bli bra och hålla länge. Läs mer om takläggare på denna webbsida: takläggarehaninge.se

25 Jan 2022