Trapphusrenovering för högre trevnad

Det är lätt att glömma bort att ge lite kärlek till trapphuset. När trapphuset börjar bli slitet är det enkelt fixat med ett företag som gör trapphusrenovering.

Stig hade äntligen tagit det stora steget och köpt sin första egna fastighet. Alla lägenheterna i den var redan uthyrda och tanken var att hyresgästerna skulle få behålla sina hem. Trots det ville Stig förbättra en hel del med fastigheten. Många av lägenheterna hade inte fått en renovering på flera år och det hade inte trapphuset heller.

Det syntes tydligt att huset var gammalt och slitet, men det var också tack vare det han fick det för ett så bra pris. En trapphusrenovering skulle göras och Stig skulle inte göra den själv. Redan när han la budet på fastigheten så hade han hittat ett företag som skulle sköta hela renoveringen till honom, nu skulle bara processen sättas igång.

Öka värdet med en trapphusrenovering

Stig hade inte i tankarna att sälja fastigheten igen, men han visste att med en renovering skulle priset komma att öka rejält. Dessutom skulle det göra det mer åtråvärt för hyresgäster. Första steget in i trapphuset, ger känslan för ens hem. Så att det är trevligt för alla, är så klart viktigt.

Eftersom Stig ville få ut så mycket som möjligt, men inte hade så många tankar själv, så lät han företaget fixa med det mesta. Allting var tydligt och klart mellan företaget och Stig för att minska risken för missförstånd. Renoveringen gav trapphuset ett rejält lyft. Mer om trapphusrenovering hittar du här: https://www.trapphusrenoverarna.se/ 

9 Jan 2023