Varför ska jag genomföra en badrumsrenovering i Bromma?

Om man bor i Stockholm eller i någon av de närliggande förorterna så kan man ha allt att vinna på att renovera innan man säljer. Här talar vi både om mindre ingrepp och om större och det är främst tre rum som man då ska lägga sitt fokus på och dessa är kök, sovrum och badrum. Just det sistnämnda är synnerligen intressant då just en badrumsrenovering har visat sig vara just det som gör att ett objekt säljs för mycket pengar eller väldigt, väldigt mycket pengar.

Höj värdet på din bostad

Detta är viktigast om man har sin bostad utanför själva Stockholm som exempelvis Bromma – då en badrumsrenovering där påverkar priserna mer än i city där de oavsett går för väldigt mycket pengar. En badrumsrenovering i exempelvis Bromma kan höja värdet på ett objekt med närmare trettio procent – förutsatt då att rätt köpare dyker upp samt att man naturligtvis genomfört en omfattande och lyckad badrumsrenovering. Att bara byta ut lite skåp och sätta upp en hylla genererar knappast några stora pengar även om det naturligtvis ger lägenheten och badrummet i fråga ett bättre intryck.

Tjäna pengar på en badrumsrenovering i Bromma

För att man ska kunna tjäna de stora pengarna på en badrumsrenovering så krävs det dock att man – så att säga – tar i från tårna. Här menar vi att man river ut badkaret eller duschen och ersätter dessa, att man byter kakel och att man även ser över toalett och handfat. Man ska heller inte snåla in på materialet för att uppnå maximal effekt på sin badrumsrenovering – men det får heller inte vara för dyrt då detta ju kan komma att äta upp en del av vinsten. Ett exklusivt italienskt golv av marmor kanske inte är det bästa just i ett badrum i Bromma – åtminstone då inte om man i första hand är ute efter att göra en bra affär. Kakel och annat finns ju trots allt i alla prisnivåer och här kanske man helst ska lägga sig någonstans mitt emellan billigt och dyrt för att sedan kunna attrahera kunder till lägenheten i Bromma.

Renovera i varsamma färger

Det räcker ju att man genomfört denna badrumsrenovering och att det också på något sätt syns och även här ska man hålla sig i mittenfåran. Det vi menar här gäller färger och mönster – att det ska synas att man genomfört en badrumsrenovering, men absolut inte för mycket. Att välja diskreta färger är nämligen en förutsättning och har man rosa som sin favoritfärg så kanske det hellre ska synas i garderoben snarare än i badrummet.

Visst, det kan ju finnas människor som vill ha rosa kakel i sitt badrum – men chansen är dock större att de hellre vill ha diskreta färger som vitt, beigt eller grått och därför är någon av just dessa kulörer att föredra vid en badrumsrenovering i Bromma. Man får liksom ta i rejält – men på rätt sätt och hellre se till de potentiella köparnas önskemål än sitt eget. Åtminstone om man genomför en badrumsrenovering i syfte att maximera en vinst vid en vidareförsäljning – ska du bo kvar i Bromma så får du ju bestämma själv efter eget tycke och smak.

31 Jan 2018